Sustine Fundatia Constantin Dumitru: directioneaza 2% din impozitul datorat statului

Încă de la înfiinţare, Fundaţia Constantin Dumitru a susţinut studenţii cu performanţe şcolare, oferind anual burse de merit, care le-au permis acestora să participe la programe naţionale şi internaţionale de perfecţionare.

Susţineţi Fundaţia Constantin Dumitru

Printre beneficiarii burselor de merit se numără studenţi de la Facultatea de Drept Bucureşti, Facultatea de Administrare a Afacerilor (cu predare în limbi străine), Facultatea de Inginerie a Instalaţiilor sau Facultatea de Construcţii Civile, Industriale şi Agricole ale Universităţii Tehnice Bucureşti. Fundaţia a fost întemeiată cu scopul de a contribui la dezvoltarea comunităţii locale prin sprijinirea, promovarea şi încurajarea perfecţionării personale şi a excelenţei în educaţie. Este şi motivul pentru care, în luna martie 2011, ne-am alăturat Concursului Naţional de Interpretare Victor Giuleanu ca sponsor, din dorinţa de a sprijini talentul, pasiunea şi competiţia, parteneriat pe care-l continuăm şi în 2014. Vă propunem să vă alăturaţi proiectelor Fundaţiei Constantin Dumitru, direcţionând 2% din impozitul datorat statului din veniturile realizate în anul 2013.

Ce trebuie să faceţi?

Pasul 1

Completaţi Declaraţia 200 şi/sau Formularul 230 pentru direcţionarea a 2% din impozitul pe venitul datorat statului către o entitate nonprofit

• Direcţionarea a 2% din impozitul dvs. este o opţiune şi nu o obligaţie

Dacă aţi ales Fundaţia Constantin Dumitru, datele de care aveţi nevoie pentru completare sunt următoarele:

• Numele organizaţiei: Fundaţia Constantin Dumitru

• Codul de indentificare fiscală: 25886183

• Contul organizaţiei în format IBAN: RO61 RNCB 0075 1114 5962 0002, Banca Comercială Română, Sector 4, Bucureşti

• Nu vă faceţi probleme dacă în momentul completării nu cunoaşteti suma corespunzătoare a 2% din impozit. Aceasta va fi calculată de către organele fiscale. Puteţi lăsa căsuţa necompletată.

Pasul 2

Trimiteţi prin poştă declaraţiile către administraţia financiară de care aparţineţi sau depuneţi-o chiar dvs. Termenul limită este 26 mai 2014!

Mulţumim tuturor celor care au direcţionat şi vor direcţiona 2% din impozitul datorat pe venitul global în favoarea Fundaţiei Constantin Dumitru, un simplu gest care nu vă afectează bugetul personal, în schimb poate ajuta bunul mers al activităţii noastre în interesul tuturor.

Descarca de aici documentele necesare:

Formularul 230  / Declaratia 200