Primul eveniment din seria «Concertele Fundatiei „Constantin Dumitru”»

Fundaţia „Constantin Dumitru” a demarat joi, 26 aprilie, seria de concerte de muzică clasică cu un recital al Orchestrei Colegiului Naţional de Muzică „George Enescu” din Bucureşti, sub conducerea dirijorului Gheorghe Iliuţă.

Concertul a fost susţinut de absolvenţi ai Colegiului „George Enescu” si a beneficiat de participarea laureaţilor Concursului Naţional „Victor Giuleanu”, ediţia 2012.

Evenimentul a avut loc joi, 26 aprilie, de la ora 18.00, în Sala de festivităţi a Colegiului „George Enescu” (str. Gheorghe Manu, nr. 30, sector 1), iar spectatorii au avut accesul gratuit.

Acest concert face parte din proiectul „Cultura pentru toţi”, iniţiat de Fundaţia Constantin Dumitru în decembrie 2011. Prin acest proiect, fundaţia şi-a propus să organizeze concerte de muzică clasică gratuite pentru public, urmărind ca astfel arta muzicală să devină parte din viaţa cât mai multor persoane. „Cultura pentru toţi” este un demers cultural dedicat atât melomanilor, dar mai ales publicului amator, în care sunt implicaţi muzicieni profesionişti şi amatori.

GALERIE FOTO

Fotografii de Andrei Dumitru