Fotbalistii lui Munteanu pleaca in Slovacia

Articol publicat pe joi, 14 iunie 2012 în ziarul „Curierul Zilei” din Argeș , autor M. Duinea

Grupa 2002 a Şcolii de Fotbal Constantin Dumitru va partici-pa peste o săptămînă la un turneu la Buftea, iar pe 1 iulie va merge în Slovacia, la Fragaria Cup. La turneul din Slovacia vor participa 41 la vîrsta de 2002, printre care Villarreal, NK Osijek, FC BATE Borisov, FC Dynamo Kiev şi ADO Den Haag.

Antrenorul Răzvan Munteanu, care are în pregătire şi grupa 2006, va deplasa în Slovacia un lot de 12 copii şi are aşteptări mari: „Turneul este foarte puternic. Va începe pe 1 iulie şi se va termina pe 9 iulie. Vrem să facem o figură cît mai frumoasă la această competiţie. Sîntem bine pregătiţi şi am încredere în potenţialul jucătorilor pe care îi antrenez. Obiectivul principal este să trecem de grupe, iar după aceea să ajungem cît mai sus. Eu am mai fost la această întrecere cu LPS Piteşti şi am cîştigat competiţia. Turneul din Slovacia nu este ultimul la care vom merge în acest an. Vom mai participa la Indor Cup la Braşov, unde anul trecut am terminat pe locul 5, la Cupa Constantin Dumitru, la Cupa FC Piteşti 2008 şi la Kinder Cup la Tîrgu Mureş“.