Scoala Constantin Dumitru, locul 5 la Cupa Sperantelor

Articol publicat pe marţi, 24 aprilie 2012 înziarul „Curierul Zilei” din Argeş , autor M. Duinea

Fotbaliştii de la Şcoala Constantin Dumitru au participat înainte de Sărbătorile Pascale la a doua ediţie a Cupei Speranţelor, care a avut loc la Con-stanţa. Întrecerea a fost organizată de Academia Hagi şi a reunit la start opt echipe din ţară: Academia Hagi, Oţelul Galaţi, Farul Constanţa, Universitatea Cluj, Dunărea Galaţi, Salina Şugatag, Ştiinţa Craiova şi Şcoala Constantin Dumitru.

Argeşenii au fost reprezentaţi la această întrecere de grupa 1998, pregătită de Mădălin Enache. Aflaţi la prima participare, piteştenii au terminat întrecerea pe locul 5, în faţa Universităţii Cluj, Farului şi Dunării Galaţi. Antrenorul alb-roşilor a fost mulţumit de comportarea elevilor săi: „Este o experienţă plăcută pentru munca de antrenor, iar pentru copii un mare cîştig, deoarece au putut la cel mai înalt nivel. Au văzut care le este valoarea şi unde se află. Au demonstrat că pot juca la cel mai înalt nivel de la egal la egal cu cei mai buni. Pe 25 mai ne pregătim să organizăm un miniturneu la Topoloveni, la care să participe copii născuţi în 2001 şi 2002, iar în iunie vom organiza pe terenurile de la Tablierul prima ediţie a Cupei Constantin Dumitru la cinci categorii de vîrstă. Competiţia va dura trei zile şi vor participa majoritatea echipelor care au fost la Cupa Speranţelor, plus Şcoala Gică Popescu şi Di-namo. Întrecerea se va desfăşura la grupele 1998, 2001, 2002, 2003 şi 2004. La grupele cele mai mici şi-au anunţat prezenţa Tîmpa Braşov, Kinder Tîrgu Mureş, Academia Hagi, Şcolile Marius Lăcătuş, Răzvan Raţ, CSM Vîlcea. Aceste turnee au fost posibile cu ajutorul domnului Ovidiu Ioan Dumitru şi a echipei sale, căruia vreau să-i mulţumesc pe această cale“.