Bursele de merit „Constantin Dumitru” 2013-2014: Regulament de participare

Descriere Program

Fundaţia Ovidiu Ioan Dumitru, în parteneriat cu Fundaţia Constantin Dumitru, lansează începând cu luna aprilie 2014, o nouă ediţie a programului de acordare a burselor de merit „Constantin Dumitru”.

Programul se adresează studenţilor înscrişi la cursurile la zi, pe locurile bugetate, la una dintre facultăţile: Facultatea Administrarea Afacerilor (cu predare în limbi străine) din cadrul Academiei de Studii Economice Bucureşti, Facultatea de Interpretare Muzicală din cadrul Universităţii Naţionale de Muzică Bucureşti, Facultatea de Construcţii Civile, Industriale şi Agricole şi Facultatea de Inginerie a Instalaţiilor din cadrul Universităţii Tehnice de Construcţii Bucureşti.

Programul constă într-un concurs de lucrări, proiecte şi probe practice (în funcţie de profilul instituţiei) cu reprezentanţi ai facultăţilor partenere şi ai Fundaţiei OID, în urmă căruia vor fi desemnaţi patru studenţi, beneficiari ai Burselor de merit „Constantin Dumitru”.

Cei patru bursieri vor beneficia de o bursă în valoare de 1.000 euro, oferită la finele anului universitar 2013-2014 în baza unui contract de sponsorizare.

CRITERII ŞI CONDIŢII DE PARTICIPARE

Atribuirea Burselor de merit „Constantin Dumitru” se va face în urmă unui proces de evaluare a candidaţilor înscrişi. Conţinutul dosarului de canditatura este prevăzut în dreptul fiecărei facultăţi partenere.

1. Facultatea Administrarea Afacerilor (cu predare în limbi străine) – detalii aici

2. Facultatea de Interpretare Muzicală – detalii aici

3. Facultatea de Construcţii Civile, Industriale şi Agricole – detalii aici